WELKOM        


Welkom op onze website!
        Hallo, mijn naam is Fren Sondag en woon in Monnickendam
  • Ik heb een schat van een vrouw Corrie en samen hebben wij twee kanjers van zoons (Daan en Niels) en ondertussen ook twee leuke schoondochters namelijk Tessa en Memee
  • Wij zijn de trotse opa en oma van onze kleinzoons Stijn en Bram, zoons van Daan en Tessa en kleindochter Jaelynn dochter van Niels en Memee.
  • Ik werk sinds 1980 in het openbaar vervoer eerst bij de NZH te Volendam in de functie chauffeur daarna via Purmerend in de functie controleur, Alkmaar in de functie verkeersleider, Uithoorn in de functie supervisor CVL OV, Haarlem in de functie supervisor CVL OV en KSV en weer terug naar Waterland in Purmerend in de functie unitmanager OV  bij www.Connexxion.nl via Edam in de functie assistent vestigingsmanager per 11 december 2005 weer terug naar Purmerend bij www.Arriva.nl, daar vervulde ik de functie van manager Infra en projecten voor 2 dagen in de week en de overige dagen als applicatiebeheerder voertuig volgsystemen maar dan op het hoofdkantoor te Heerenveen. 
  • Per 1 maart 2008 werk ik fulltime als applicatiebeheerder voertuigvolgsystemen voor Arriva Nederland en reis daarvoor dan ook door het gehele Arrivaland.
  • Vanaf maart 2020 werk ik hoofdzakelijk vanaf mijn thuiswerkplek op zolder en mis ik mijn werkzaamheden in de regio's en dan met name de fijne contacten!
  • Als vrijwillige brandweerman heb ik veel vrije tijd in de brandweer Waterland gestoken. Ik ben vanaf 1986 lid van dit korps geweest en moest helaas perseptember 2006 om gezondheidsredenen afscheid nemen. 
  • Op 2 april 2007 ben ik voor mijn activiteiten, in mijn actieve periode binnen de brandweer, koninklijk onderscheiden tot lid in de orde van Oranje Nassau. Dit was voor mij een hele mooie beloning en waardering voor mijn 20 jarige en brede inzet binnen de vrijwillige brandweer.
  • Mijn hobby is samen met de kinderen en kleinkinderen in ons sloepje varen door het mooie Waterland of lekker vanuit de sloep of langs de waterkant een hengeltje uitwerpen.